Tech

AV Çözümleri ve Hibrit Çalışma Raporu

AV çözümleri ve hibrit çalışma raporu, iş dünyasında dijital dönüşüm sürecindeki önemli adımlardan biridir. Bu rapor, modern işyerlerindeki ses ve görüntü teknolojilerinin etkili kullanımını ele alarak verimliliği artırır.

Published

on

AV çözümleri ve hizmetleri sağlayıcısı Kinly’nin yaptığı yeni araştırma, işletmelerin büyük bir çoğunluğunun ofis alanlarının hibrit çalışmaya uygun olmadığını kabul ettiğini gösteriyor. Ancak aynı zamanda, işletmelerin çalışanlarından en azından kısmi olarak ofise geri dönmesini istediği de belirtiliyor.

Kinly tarafından Birleşik Krallık, Almanya, Hollanda ve İskandinav ülkelerinde 400’den fazla AV profesyonelinin katılımıyla gerçekleştirilen ankete göre, işletmelerin hibrit çalışma modeline uygun bir denge bulmakta zorlandığı ortaya çıktı. Ankete katılan işletmelerin yaklaşık %28’i esnek ve uzaktan iletişimin karmaşıklığını en büyük endişe kaynağı olarak gösterirken, %57’si zayıf hibrit akışların, %58’i ise eski AV teknolojilerinin verimliliği olumsuz yönde etkilediğini belirtti.

Kinly’nin İnovasyon Başkanı Simon Watson,Çalışanları ofise geri çağırmak, kötü hibrit çalışma uygulamalarına çözüm değildir. Etkili bir hibrit çalışma ortamı, doğru teknolojinin evde ve ofiste kullanılmasını sağlayarak, çalışanlara nerede olurlarsa olsunlar aynı deneyimi sunmaya dayanır.”

Rapor ayrıca, işletmelerin daha iyi bir hibrit çalışma ortamına geçişinin iş gücü üzerindeki olumlu etkilerini de vurguluyor. Geçtiğimiz yıl AV dönüşümü gerçekleştiren işletmeler, üretkenlikte %42, verimlilikte %42 ve personel tutma oranında %37 artış yaşadıklarını belirtiyor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Exit mobile version